Corten House

Highgate

Planning approved for a substantial extension to a villa within the  Highgate Conservation Area. The radically modern house was unanimously approved in record time and replaces a series of ad-hoc extensions to a period property within a large wooded garden.

We worked closely with our client to design a scheme which doubles the existing floor area of his existing flat. The proposed dwelling will have extensive eco-creditials and include a sedum roof, heat recovery ventilation systems, highly insulated glazing among other features.

The scheme has a south facing courtyard at basement level creating a private outdoor space not visible to the neighbours and a strong connection to the extensive garden.

Project description

Neil Dusheiko

5 Baldwin Terrace
London N1 7RU

+44 (0)207 354 8106

neil@nd-architects.com

Contact

Instagram